Pickles af squash og peberfrugt

Her en opskrift på squash/peberfrugt-pickles med anissmag, som ikke gør nogen eddikesur.

squash peberfrugt pickles

Lav en lage af:

  • 1 del hvidvinseddike
  • 1 del vand
  • 2 dele lagereddike
  • 1 del sukker (smag dig frem til sødmen, du vil ha’)

Kog den op med:

  • 1 tsk. sennepskorn
  • 1 tsk. korianderfrø
  • 1 tsk. fennikelfrø
  • 1 hel stjerneanis
  • 1 løg i tykke skiver

Tilsæt squash og rød og gul peberfrugt skåret i ikke for små tern og lad det simre 15-20 minutter – grøntsagerne skal stadig være let sprøde.

/Helle

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Email this to someonePrint this page

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *