Medister Stroganoff

Dette er en anderledes måde at spise medisterpølse på: Medister serveret i paprikasauce, frisk syrnet med creme fraiche.

Medister Stroganoff

Ingredienser:

  • 500 g god medisterpølse
  • 2 hakkede løg
  • 2-3 fed hvidløg
  • 1-2 rød peberfrugt i tern
  • 2 dl fine grønne ærter
  • paprika, tomatpure, creme fraiche
  • evt. en tsk. spidskommen
  • evt. champignons

Tilberedning

Pølsen brunes i en stegegryde og steger ca. 15 minutter.

Tag den op på et skærebræt og lad den hvile, mens løg, peberfrugt og de pressede hvidløg svitses i gryden.

Tilsæt 3-4 spsk. paprika (edelsüss) og rør rundt, det må ikke branke.

Hæld 2-3 dl vand ved, og smag til med salt, peber, 2-3 tsk. tomatpure og 3-4 spsk. creme fraiche.

Pølsen skæres i mundrette bidder og lægges ned i saucen, og retten simrer færdig 10-15 minutter.

Ærterne tilsættes de sidste par minutter.

Serveres med løse ris og brød.

/Helle

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.