Kan du huske 80’erne, hvor den halve avocado med rejer og Thousand Island dressing var sikker forret ved de fleste fester? Jeg har ændret en smule på anretningen og tilføjet min specialitet, karrydressing, der går rigtig godt sammen med rejer.
Brug et klart serveringsglas, så man kan se, hvordan ingredienserne ligger i rød-grønne lag:
I bunden lægges strimlet salat af den type, som du bedst kan lide. Dernæst et lag af gode, velmodnede tomater i tern, fx cherry- eller blommetomater. Så kommer avocadoen – også i tern og dryppet med citronsaft. Til sidst et lag gode, store rejer.
Til dressingen bruges pr. person:
- Ca. 2 spsk. creme fraiche
- ½ tsk. revet løg
- Citronsaft, salt, peber og karry
Rør dressingen sammen og hæld en smule af den over rejecocktailen. Pynt med tomatbåde, citronskive og lidt kryddergrønt, fx dild eller karse.
Server resten af dressingen ved siden af sammen med et godt stykke brød.
/Helle
er du klar over, at du reklamerer for Venstre? Det ville jeg da ikke umiddelbart forbinde dig med…
Jeg ser ingen reklame for Venstre, men nu er det også sådan med de “moderne” reklamer, at de forsøger at målrette efter læserens interesser (baseret på sporing af dennes færden). 😎
Når det er sagt, ville det da more mig, hvis der gik penge fra Venstres partikasse til mit feriebudget. 🙂
Mystisk – jeg har på ingen måde færden på nettet eller in real life, der kunne forbinde mig med Venstre…
Ja det er fint, hvis de kan spytte lidt i jeres feriekasse.
Måske har de fået for mange (reje)cocktails 😉