Krydrede kødboller med græsk inspiration

Opskrift på græsk inspirerede kødboller med løg, hvidløg, persille og parmesan.

Ingredienser:

  • Hakket oksekød (ca. 500 g)
  • 1 meget finthakket løg
  • 1-2 fed knust hvidløg
  • 1 kop hakket persille (helst bredbladet)
  • ½ kop reven parmesanost
  • 1-2 spsk. olie
  • 1 æg
  • salt og peber

Tilberedning

Rør alle ingredienserne sammen og lad farsen hvile lidt. Form aflange ruller, brug 1 stor spsk. fars til hver, og steg dem i ½ olie, ½ smør ved stærk varme i 3-4 minutter.

Kan varieres, udelad fx parmesanost og æg og brug i stedet et par spsk. græsk yoghurt til at binde farsen sammen med.

Servér fx med salat og kartoffelgratin eller græske kartofler.

Relaterede opskrifter:

/Helle

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.